modulaire bank Topform
woensdag 27 maart 2019 | style

Rust met één kleur in je interieur

Ben je op zoek naar een rustig interieur, maar werk je wel graag met kleur in je inrichting? Het kan gauw te druk worden wanneer je teveel kleuren gebruikt. Dit is te mijden door het te beperken tot het gebruik van tinten binnen één kleur in je interieur.

Onrust door teveel kleur

Wanneer je een kleine ruimte moet stylen, maken verschillende kleuren dat de kamer kleiner lijkt. Ook als je de woon- of slaapkamer gaat aankleden, kan veel kleur voor onrust zorgen op een plek waar je ’s avonds graag tot rust komt.

Trendkleuren 2019

Een stijlvolle en chique oplossing is het gebruik van 1 kleur in verschillende tinten. Trendkleuren van 2019 zijn pasteltinten, beigetinten, okergeel, donkerbruin, petrol blauw en donkergroen. Als je lievelingskleur nu bijvoorbeeld blauw is, kies je voor accentkleur blauw in je interieur. Verf de muur bijvoorbeeld petrolblauw. Schilder je kast mee. En speel met accessoires in andere tinten blauw.

Wanneer je vervolgens 1 item in een afwijkende kleur gebruikt – bijvoorbeeld een opvallende stoel, vaas of schilderij – wordt dit echt een eyecatcher in je interieur. Op die manier kun je hele gewaagde dingen uithalen, zonder dat dit ten koste gaat van de rust in je inrichting.

Voordelen van 1 kleur

Een interieur waarin je één kleur tint op tint gebruikt, maakt een interieur

  • Ruimtelijk
  • Rustig
  • Chique en stijlvol

In zo’n stijlvol interieur ziet Topform graag een prachtige fauteuil terug. De fauteuils Finn of Senn van Topform zijn stijlvol, comfortabel en verkrijgbaar in diverse stof- en leerkwaliteiten en in heel veel kleuren. Kies je voor een van deze stoelen in dezelfde kleur als de muur? Of wordt deze fauteuil juist een eyecatcher in je interieur en kies je een opvallende kleur?

Wooncheque tot 150 euro cadeau

Momenteel hebben we een mooie actie bij deze fauteuils. Bij aanschaf van één van de twee ontvang je tijdelijk een wooncheque tot maximaal 150 euro die te besteden is bij ons. Kom bij een van onze winkels langs ons langs om de stoelen uit te proberen of meer advies te vragen.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.