maandag 23 juli 2018 | advies

Voordelen van een design hoekbank

Heerlijk neerploffen op de bank, wie kijkt daar niet naar uit? Het kiezen van de juiste bank voor je inrichting is nog best een klus. Er zijn verschillende soorten banken. We vertellen hier meer over de hoekbank en de voordelen ervan.

Veel banken worden in de volksmond ‘hoekbank’ genoemd, de banken die echt de hoek omgaan, maar ook de loungebanken die een verlengd deel naar voren hebben zodat er ook een hoek ontstaat. Behalve dat een hoekbank bepalend is in je interieur, zijn er ook meerdere voordelen te benoemen.

Benut de ruimte

Met een hoekbank benut je optimaal de ruimte, wanneer deze in een kleine kamer komt te staan. Je hebt geen verloren hoeken, want deze worden ingevuld met zitplaatsen. Stoelen kun je dan achterwege laten. Een hoekbank bespaart dus ruimte. Een hoekbank straalt ook rust uit. Omdat je veel zitplaatsen in één keer hebt, hoef je geen fauteuils toe te voegen.

Voordelen van een hoekbank

Het aantal zitplaatsen is ook een voordeel noemen. Lekker met het hele gezin op de bank film kijken is geen enkel probleem. Ook wanneer je bezoek hebt, kun je op de bank plaatsnemen, want je hoeft een goed gesprek niet uit de weg te gaan: je kunt elkaar namelijk gewoon aankijken. Kortom, een hoekbank is heerlijk om met de kids te relaxen of om een serieus gesprek te voeren met je beste vriendin. Een mooie aankleding van de bank doet ook veel met het aangezicht. Comfortabele kussens en mooie plaids maken van de bank jouw bank.

Maatwerk en design banken

Ben je op zoek naar maatwerk en design op het gebied van banken? Bij een van onze dealers helpen we je graag op weg. Onze Topformbank Made for you is zo’n bank die helemaal op jouw wensen afgestemd kan worden. Creëer voor iedereen een eigen plekje en geniet. Je bent welkom deze bank bij ons uit te proberen.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.