maandag 23 juli 2018 | advies

Tips voor boekenkasten en het opruimen ervan

Boeken staan voor sfeer en karakter: j├▓uw sfeer en karakter. Boeken weerspiegelen persoonlijkheid en je interesses. Dus waarom zou je dat niet laten zien? Ben je toe aan het uitzoeken van je literatuur en wil je er iets bijzonders mee? We geven je graag tips om je boekenkast op te ruimen en je boeken op een originele manier te laten zien.

Volle kast

Een kast vol boeken slibt vaak vol en stroomt op een bepaald moment over. Filter eerst alle ruis uit je kast, bijvoorbeeld de bakjes en doosje die ertussen zijn geraakt, een magazine dat je niet wil bewaren en een kladblok dat je voor het gemak er even tussen had gestopt.

Bewaar boeken die je fantastisch vond. Zoek een goed doel voor de boeken die je niet meer gaat lezen. Informatieve boeken die informatie bevatten die je op het wereldwijde web zoekt, kunnen ook de kast uit, denk aan encyclopedie├źn en kookboeken. Staat er een recept in dat je echt moet bewaren en dat nergens te vinden is? Maak er een foto van.

Originele boekenkast

Na deze schifting houd je als het goed is, ruimte over. Wil je vervolgens met je mooiste boeken iets bijzonders doen? Topform houdt van originaliteit, sfeer en karakter. Dan kan ook heel mooi met jouw boeken. Met ons Press boekenrek stel jij de mooiste werken tentoon in je huis. De plankjes waar de boeken op liggen zijn zo dun, dat je enkel de boeken in zicht hebt, zo wordt het echt decoratie.

Boeken aan de lange wand

Organiseer de meest mooie boeken, richt het boekenrek in en maak je woon- of slaapkamer op deze manier heel persoonlijk. Heb je een lange wand? Je kunt ook een paar rekken met elkaar combineren voor een nog meer opvallende eyecatcher.

Topform staat voor functioneel, uniek en persoonlijk design. Wanneer je daarin advies nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Onze dealers zijn door het hele land te vinden.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.