woensdag 14 november 2018 | advies

Voordelen van een design relaxfauteuil

Uitermate rustgevend zo’n relaxfauteuil. De wintermaanden komen eraan, bij uitstek maanden om heerlijk binnen door te brengen. Met vrienden aan de borrel. Met de kinderen een spel doen of saampjes bij de open haard. Maar ook een plek om jezelf even terug te trekken is dan heel fijn. En dat kan in een relaxfauteuil.

Bij de keuze voor een relaxfauteuil komt een volledig persoonlijke insteek kijken. Voor iedereen geldt een andere mate van comfort. Ben je op zoek naar een hocker als voetensteun? Dan is de fauteuil Sesto een hele mooie optie. Design om op uit te rusten, een goed boek te lezen of je lievelingsfilm kijken.

Elektrische bediening relaxfauteuil

Een fauteuil met voetenklep is ook een mogelijkheid. Deze is handmatig te bedienen. Maar wil je het nog een stapje comfortabeler, dan kun je ook voor elektrische bediening gaan. Een voorbeeld is de fauteuil Mikonos met een verborgen voetenklep.

Leren relaxfauteuil

Maar behalve de uitvoering, kun je nog meer elementen op je persoonlijke voorkeur afstemmen. Zo hebben we verschillende leerkwaliteiten. Hiermee geef je de stoel een hele luxe uitstraling. Liever iets meer eigentijds? Bij veel fauteuils kan ook gekozen tussen een combinatie van stof en leer.

Voor de afwerking kun je kiezen uit verschillende onderstellen. Momenteel zie je veel zwarte pootjes, maar als je liever wat anders hebt, zijn er ook onderstellen in RVS, chroom, bruin of antraciet.

Design relaxfauteuil

Ons doel is dat je een stoel hebt staan die helemaal op jouw voorkeuren is afgestemd, zodat jij je daarin helemaal kunt ontspannen. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig design, gemaakt van prachtige kwaliteit zodat de mate van comfort hoog is.

Waar koop ik een relaxfauteuil?

Het is raadzaam een relaxstoel goed uit te proberen, voordat je tot aankoop over gaat. De vakmensen van onze Topformdealers staan voor je klaar om je verder te adviseren bij je keuze. Kom gerust eens bij een van onze dealers bij jou in de buurt binnenlopen om een kijkje te nemen tussen ons design.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.