modulaire bank Topform
donderdag 27 december 2018 | advies

Wat is een modulaire bank?

De bank heeft een belangrijke positie in je inrichting. De plek waar je ontspant, alleen, met familie of vrienden. Een bank met vele mogelijkheden is de modulaire bank. We leggen je graag meer uit over de functie van deze bank en hoe je het beste een modulaire bank kunt uitkiezen.

Bank met losse elementen

Een modulaire bank bestaat uit meerdere losse zitelementen. Deze elementen kun je aan elkaar zetten, om tot een heerlijke grote bank te komen. Zo creëer je de beste en meest relaxte bank voor jouw interieur.

Daarnaast kun je met een modulaire bank de meest ideale opstelling creëren. Een 2-zitsbank, een 3-zitsbank, een loungebank, een U-opstelling, een combinatie met een chaise longe, alles is mogelijk. Laat je fantasie de vrije loop, maar het is verstandig om goed in beeld te houden hoeveel ruimte je hebt. Prettige loopruimte bij je bank, is namelijk van essentieel belang voor het aangezicht van je inrichting en het comfort van het interieur.

Ook Topform heeft diverse modulaire banken in de collectie die veel mogelijkheden bieden. Een voorbeeld van zo’n bank is 'Made for you'.

Made for you stel je samen in zes stappen

  • Kies je favoriete zitcomfort; er is keuze tussen een basic- en een boxspring zitting.
  • Kies de samenstelling van de zitelementen en bepaal de afmetingen die in je interieur passen.
  • Kies je ultieme zit- en rughoogte. Ben je lang, dan kun je kiezen voor een hogere zit en hogere rug zodat je comfortabel kan zitten.
  • Kies de poten die bij je interieur passen. Er is keuze uit een houten- , metalen poot of wielen.
  • Kies je armleuning, kies je voor een brede arm om een boek op te kunnen leggen of liever een smalle arm, een hoge of lage arm? De keuze is aan jou.
  • Kies uit de verschillende mogelijkheden in kleur en of stof- en leerkwaliteiten; laat je in een van onze winkels inspireren welke stof of leer het meest geschikt is.

Meer advies nodig? Bij een van onze Topform-dealers ben je welkom om binnen te lopen voor alle interieurvragen. Zij helpen je graag verder.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.