modulaire bank Topform
woensdag 30 januari 2019 | advies

Bijzettafels met vele functies combineren

Bijzettafels zie je momenteel in veel interieurs terug, maar in verschillende rollen. Een bijzettafel is een multifunctioneel meubel dat een echte toevoeging in je inrichting kan zijn. We geven je graag wat inspiratie over de mogelijkheden van dit leuke meubel.

De bijzettafel is sinds een poosje helemaal terug in het interieur. Dat was eind vorige eeuw en begin deze eeuw wel anders. Toen werden ze gezien als burgerlijk, omdat voorheen iedereen de geijkte drie houten bijzettafeltjes van groot naar klein had staan.

Hippe bijzettafels

De bijzettafels van nu zijn helemaal van deze tijd. Je hebt ze in vele verschillende vormen, groottes en kleuren. Ook zijn ze op meerdere manieren inzetbaar en daar vertellen we graag wat meer over.

Inrichting bijzettafel

Vaak worden de meubelstukken als completering van het interieur gebruikt, als accessoire eigenlijk waarbij de tafels mooi worden ingericht. In een botanisch interieur vind je er vaak planten op terug. Uiteraard kun je erop zetten wat je wilt, van dierbare herinneringen tot een mooie lamp.

Je kunt gerust meerdere tafeltjes groeperen voor een stijlvol effect. Speel met verschillende hoogtes en inrichtingen om tot een resultaat te komen dat bij jouw persoonlijkheid past.

Alternatief voor salontafel

Ook worden bijzettafels ingezet als salontafel. Twee of drie lage tafeltjes kunnen prima dienen ter vervanging van de salontafel. Voordeel is dat je ermee kunt spelen. Je kunt ze zo nu en dan omgooien om op die manier een andere look te creƫren.

Bijzettafel als nachtkastje

Bijzettafels zijn ook prima in de slaapkamer te gebruiken. Naast het bed zorg je op die manier voor een stijlvol alternatief voor een nachtkastje.

Topform heeft ook zeer diverse bijzettafels in de collectie. Zo hebben we tafel Ceppo in de collectie met het uiterlijk van een boomstam. Prachtig in een botanisch interieur. Bijzettafel Tuft heeft een prachtig rank onderstel met gebogen metalen pootjes. Bij tafel Life kun je kiezen uit verschillende groottes, vormen en kleuren.

Advies voor je interieur

Een van onze Topformdealers helpt je graag verder met de keuze voor bijzettafels die in jouw interieur passen. Kom gerust eens binnen of maak een afspraak.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.