woensdag 12 december 2018 | style

Je eettafel mooi inrichten voor Kerst

Een gezellige kerst, dat wil toch iedereen? Met het gezin, familie of vrienden aan tafel voor het diner, Kerst is bij uitstek een gezelschapsfeest waarbij genieten centraal staat. Een tafel die mooi ingericht is, voegt op zo’n dag echt iets toe.

Een botanische inrichting, natuurlijke materialen en veel groen zijn momenteel ontzettend in trek. Dit thema is ook door te voeren in de inrichting van je tafel voor het kerstdiner. Dennengroen doet het goed op een kersttafel. Je kunt ervoor kiezen om van dennentakken 1 grote eyecatcher in het midden van de tafel te maken. Kies voor bijpassende groene servetten en gebruik kleine ruwe houten plankjes als naambordjes.

Dennenappels en kerstballen op tafel

Liever wat groter uitpakken? Vul een aantal transparante vazen met dennenappels en groene kerstballen. Hoe minder pannen je op tafel zet, hoe meer ruimte je hebt voor decoratie. Opscheppen kan in de keuken ook.

Wanneer je gaat gourmetten of fonduen, zijn veel accessoires op tafel niet handig. Misschien kun je dan de hoogte in. Span iets decoratiefs met kerstballen of dennenappels tussen twee lampen of schaf een tafelklem aan waaraan je hele mooie eyecatchers kunt hangen.

Heb je regelmatig mensen over de vloer die aanschuiven aan tafel? Dan hebben wij een tafel met een verborgen verlengstuk van een meter. De Extensa.

Tafel met verlengstuk

Deze tafel heeft een verborgen verlengstuk van 1 meter. Bij een tafel van 2.20 meter kun je de tafel verlengen tot 3.20 meter zodat je voor zeker 12 zitplaatsen kan zorgen. Heel praktisch wanneer je extra ruimte nodig hebt. Mee-eten, een spelletje doen, lekker borrelen, ruimte genoeg. De tafel is van hoogwaardig design en duurzame kwaliteit.

Geen last van tafelpoten

Hierbij vindt Topform functionaliteit ook heel belangrijk: de slanke tafelpoten staan helemaal aan het uiteinde zodat niemand daar hinder van heeft.

Het blad is standaard uitgevoerd in eiken geborsteld, silk zwart gelakt maar is in diverse kleuren eiken leverbaar. De metalen poot is in zwart lak uitgevoerd.

Kom deze tafel ervaren bij een van onze Topformdealers. Voel de ruimte en het gemak van dit meubelstuk, zodat tafelen altijd in stijl gebeurt.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.