maandag 23 juli 2018 | style

Bijzondere design salontafel

Ben je op zoek naar iets bijzonders in je interieur? Wat dacht je van een design salontafel waar je van in de zevende hemel geraakt. Topform heeft de tafel Constella in de collectie. Deze salontafel is verkrijgbaar in een rechthoekige en een ronde versie, waarbij de pootjes volgens sterrenbeelden staat. Niet standaard, niet doorsnee, maar een echte eyecatcher waar je een verhaal bij kunt vertellen.

Grote Beer

De ene salontafel is een rechthoekig. De pootjes zijn er in de vorm van de Grote Beer onder gemonteerd. De Latijnse benaming van Grote Beer is Ursa Major. Dit sterrenbeeld wordt in de volksmond ook het steelpannetje genoemd. Als je de meest zichtbare zeven sterren met elkaar verbindt, ontstaat er een vorm die veel op een steelpan lijkt. De tafel heeft dan ook zeven pootjes onder het blad.

Salontafel met glazen plaat

Heb je liever een ronde salontafel? Constella heeft ook een ronde versie. Bij deze tafel volgen de pootjes het sterrenbeeld Maagd, Latijnse benaming Virgo. Maagd is na de Waterslang het grootste sterrenbeeld, met meer dan 2000 sterrenstelsels. Spica is de helderste ster. Ronde tafels hebben afgelopen jaar een vlucht gemaakt en worden in 2019 ook gecombineerd met andere vormen.

Tafel met mat zwarte pootjes

Een salontafel heeft een centrale plek in je zithoek. De tafel hoeft daarom niet alleen functioneel te zijn, maar mag ook mooi zijn en bij jouw uitstraling passen. Tafel Constella heeft mat zwarte pootjes en een glazen blad. Zie je het liever anders? De kleur en de afmetingen van de pootjes zijn aan te passen.

Meubels met origineel design

Tafel Constella bewijst dat de ontwerpers die bij Topform betrokken zijn, altijd op zoek zijn naar een origineel design, anders dan anderen. Wil je tafel Costella bewonderen? Kom dan gerust eens binnen bij een van de Topformdealers. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van dit meubelstuk of andere meubelen.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.