maandag 23 juli 2018 | advies

Kies de juiste eethoek

Aan de eettafel, daar wordt jouw geschiedenis geschreven. Je checkt je mail, dineert met familie, borrelt met vrienden en doet een spelletje met de kinderen. Duurzaam design is dan geen overbodige luxe. Hoe kies je de eetkamertafel en -stoelen die bij jouw wensen passen? We geven een aantal tips.

Zorg dat de eethoek past

Verken de ruimte waar de eethoek in moet komen. Past hier een mooie grote ronde tafel zoals eettafel Circolo? Of zit je liever aan een rechthoekige design eettafel met voldoende ruimte voor iedereen? Tafel Cross is hier een voorbeeld van.

Hou er rekening mee dat je genoeg ruimte hebt. De stoelen moeten goed naar achteren geschoven kunnen worden om fatsoenlijk van en aan tafel te komen.

Kies de juiste stijl tafel en stoelen

Kies naast de vorm ook voor het materiaal dat bij jou past. Heb je een botanisch interieur waar een houten tafel helemaal tot zijn recht komt, of typeer jij je interieur meer als een industriƫle inrichting?

In eetkamerstoelen is ook veel keus. Durf met kleuren te onderscheiden of kies rustige en natuurlijke lijnen voor je stoelen. Passen ze bij de tafel? En welke mate van comfort wil je rondom te tafel? Zou je graag armleuningen willen en moeten de elegante pootjes voorzien zijn van wieltjes?

Uiteraard is er ook volop keuze in kleur en materiaal. Kies je voor zachte stof of zit je liever op lekker leer? Verrijk je eethoek met de keuzes die jouw leven weerspiegelen. Laat je eethoek spreken. Met de juiste inrichting van de eetkamer wordt deze ruimte een pareltje waar emoties de vrije loop mogen hebben.

Advies over eethoeken

Kun je nog wel wat adviezen gebruiken voor de juiste eethoek? Kom naar een van onze dealers en bekijk de design eettafels en eetkamerstoelen. Ga lekker zitten en bepaal wat bij jou past.

vind een dealer

Eettafels

Eettafels die uitnodigen om aan te schuiven. Voor inspirerende werksessies en bijzondere gesprekken. Geheel naar jouw wensen samen te stellen.