Fauteuil Delos

Deze relaxfauteuil Delos beschikt over een elektrisch bedienbaar relaxmechanisme. Met verstelbare hoofdsteun, rug en voetklep. 

Showroommodel zoals afgebeeld 2999,- 
Vanaf € 2.785,00
Voeg toe aan wensenlijst Voeg toe om te vergelijken

Delos is een  relaxfauteuil met 3 motoren inclusief accu. Het bovenste gedeelte van de rug bevat een topswing, deze kan manueel in de gewenste stand worden gezet zodat het hoofd naar wens kan worden ondersteund. het voetklep mechanisme wordt bediend d.m.v. tiptoetsen van de fauteuil. De fauteuil heeft een ingebouwde hart-balansfunctie waardoor de ideale relaxstand wordt gecreëerd. Dit systeem is voorzien van een retourknop zodat zowel de rug als voetklep in een beweging terug gezet kan worden naar de beginstand. Heerlijk comfortabel en beschikbaar in verschillende ledersoorten en kleuren. De fauteuil is in drie zithoogtes (S-M-L) te leveren. De moderne vorm is ook terug te vinden in de verschillende poot-mogelijkheden.

Leverbaar in diverse stof- en leerkwaliteiten.

Kenmerken

Zoals afgebeeld in leer polo kleur 1108, poot x 60 in zwart:

Breedte: 66 cm
Rughoogte: 116 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zithoogte: 48 cm


Technische gegevens:

Frame: stalen frame
Vulling zit: vormschuim 50 kg/m3
Vullng zit: pantera schuim 2100

Optie's:


In 3 zithoogtes (S-M-L) te leveren.
Brede keuze in verschillende poot-mogelijkheden. De bediening en laadpunt worden aangepast aan de voet wanneer deze in zwart of bruin besteld wordt. 

De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.