eettafel

Strijk met familie en vrienden neer rond de eettafel. Eet, borrel en klets rondom een authentieke tafel van prachtige kwaliteit dat jaren meegaat. Advies nodig? We helpen je bij Van Gils Wonen en Slapen in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo graag verder.

Eettafels van origineel design kun je kopen in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo

Maak je woondromen waar met een stijlvolle eettafel die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de tafels van Van Gils Wonen en Slapen kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

eettafel

beleven en genieten

Eettafels vervullen verschillende belangrijke functies en zijn daarom vaak het hart van het huis. Of je er nu eet, werkt of borrelt, je eettafel mag gezien worden. Bij Van Gils Wonen en Slapen hebben we originele eettafels in het assortiment. Met kwaliteit en maatwerk voegen we waardevol design toe aan je huis.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier