loveseat

Lekker samen knuffelen op de loveseat. Advies nodig? Bij Van Gils Wonen en Slapen in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo helpen we je graag verder.

Loveseats van origineel design kun je kopen in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo

Maak je woondromen waar met stijlvolle loveseats die een origineel uiterlijk aan je inrichting geven. Met de fauteuils van Van Gils Wonen en Slapen kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Oldenzaal, Enschede of Hengelo specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

Loveseats

knus en persoonlijk

Nog een klein plekje over in huis? Misschien kun je er een knusse loveseat in kwijt. Dit is eigenlijk een grote fauteuil of kleine tweezitter waar je hooguit met zijn tweeën in kunt zitten. Ook fijn om met een kind in weg te kruipen wanneer je een verhaaltje voorleest.

We hebben verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen, zodat je je interieur aanvult met wat jij mooi vindt.

Van Gils Wonen en Slapen is specialist op het gebied van design meubelen. Wij hebben ook loveseats in de collectie en vertellen je er graag meer over.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier