relaxfauteuil

Letterlijk met de voeten omhoog? Dan zijn onze relaxfauteuils misschien wat voor jou. Advies nodig? Bij Van der Wal Interieur in de regio Leerdam, Gorinchem of Culemborg helpen we je graag verder.

Relaxfauteuils van origineel design kun je kopen in de regio Leerdam, Gorinchem of Culemborg

Maak je woondromen waar met een stijlvolle relaxfauteuil die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de stoelen van Van der Wal Interieur kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Leerdam, Gorinchem of Culemborg specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

relaxfauteuil

heerlijk comfort

Even helemaal niets anders dan ontspannen. In een van onze design relaxfauteuils is dat geen enkel probleem. Een relaxfauteuil heeft vaak verstelbare onderdelen, zoals rug en voetensteun. Elektrisch bedienbaar is ook mogelijk.

Bekijk liggend je favoriete programma of doe in ontspannen houding het leukste spelletje op je tablet. Een actievere zit om bijvoorbeeld een boek te lezen is ook mogelijk.

Van der Wal Interieur in de regio de regio Leerdam, Gorinchem of Culemborg vertelt je graag meer over de mogelijkheden van een relaxfauteuil.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier