eettafel

Strijk met familie en vrienden neer rond de eettafel. Eet, borrel en klets rondom een authentieke tafel van prachtige kwaliteit dat jaren meegaat. Advies nodig? We helpen je bij Smellink wonen & design in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede graag verder.

Eettafels van origineel design kun je kopen in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede

Maak je woondromen waar met een stijlvolle eettafel die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de tafels van Smellink wonen & design kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

eettafel

beleven en genieten

Eettafels vervullen verschillende belangrijke functies en zijn daarom vaak het hart van het huis. Of je er nu eet, werkt of borrelt, je eettafel mag gezien worden. Bij Smellink wonen & design hebben we originele eettafels in het assortiment. Met kwaliteit en maatwerk voegen we waardevol design toe aan je huis.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier