wandmeubel

Een prachtige eyecatcher aan de wand, zo kun je onze wandkasten wel beschouwen. Advies nodig? Bij Smellink wonen & design in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede helpen we je graag verder.

Wandkasten van origineel design kun je kopen in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede

Maak je woondromen waar met een stijlvolle wandkast die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de kasten van Smellink wonen & design kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

wandmeubel

luxe opgeborgen

Een sieraad in je interieur en langs de wand, de wandkasten van Smellink wonen & design . Deels open, deels dicht, hoe richt jij je wandkast in zodat dit meubel jouw leven weerspiegelt? Met goede smaak, zorg en aandacht wordt de design wandkast nog mooier dan hij al was.

Smellink wonen & design in de regio de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede heeft een ruime collectie wandkasten. We helpen je graag verder met jouw keuze.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier