design dressoir

Ruim op in stijl. Je vindt ruimte en kwaliteit bij onze dressoirs. Advies nodig? Bij Smellink wonen & design in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede helpen we je graag verder bij de juiste keuze voor een dressoir.

Dressoirs van origineel design kun je kopen in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede

Maak je woondromen waar met een stijlvol dressoir dat een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de kasten van Smellink wonen & design kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

dressoir

prachtig opbergen

Een prachtige lage kast, een aanvulling op je interieur: dat is het dressoir. Deze kast is niet enkel handig om spulletjes in op te bergen, je kunt 'm ook prachtig bovenop inrichten.

Bij Smellink wonen & design vind je de mooiste design dressoirs in de regio Oldenzaal, Hengelo en Enschede, gemaakt van verschillende materialen en in diverse kleuren. Wij ontwerpen graag met jou je interieur, dus heb je vragen, kom gerust langs.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier