vakkenkast

Geef kleur aan je interieur met een vakkenkast. Zet daar je mooiste spullen om een statement te maken. Advies nodig? Bij Kapenga in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek helpen we je graag verder.

Vakkenkasten van origineel design kun je kopen in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek

Maak je woondromen waar met een stijlvolle vakkenkast die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de kasten van Kapenga kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

vakkenkast

modern en persoonlijk

In veel interieurs zie je momenteel de vakkenkast terug. Het is een open wandkast die op heel veel manieren ingericht kan worden. Ga je voor mooie herinneringen, prachtig design of functionele spullen in de open vakken? Met zo'n kast heb je een origineel, uniek en persoonlijk meubelstuk in je interieur. Laat jouw persoonlijkheid zien.

Wil je meer informatie over een vakkenkast en hoe deze in jouw interieur past? Bij Kapenga in de regio de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek vertellen we je graag alles over design meubelen.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier