Banken

Een bank om te loungen, een bank met een actieve zit, een mooie bank, bij Kapenga hebben we zeer comfortabele banken om uit te kiezen. Kom gerust langs bij Kapenga in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek om eens een bank bij ons uit te proberen. 


Je kunt kiezen voor verschillende soorten banken, zoals een hoekbank, loungebank, een tweezitsbank of een driezitter. Sommige banken zijn ook deels zelf samen te stellen. Kies de vorm en het comfort dat bij jou past. 

Bekijk producten

Tafels

Een tafel neemt een belangrijke plaats in in je huis. Je dineert eraan, borrelt met vrienden om de tafel, doet een spelletje met de kinderen erop. Maar je richt sommige tafels ook mooi in met herinneringen of planten. Tafels zijn een waardevolle aanvulling op je interieur, dus het is belangrijk goed over de keuze na te denken.

Of het nu gaat om een bijzettafel, eettafel, salontafel of sidetable, Kapenga heeft het in het assortiment. Kom gerust langs bij Kapenga in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek. Wij geven je graag advies bij jouw zoektocht naar de perfecte tafel. 

Bekijk producten

Stoelen

De stoelen in onze collectie zijn heel divers. Je bent welkom bij Kapenga in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek om door ons assortiment te snuffelen en vooral ook de stoelen uit te proberen.

Stoelen zijn gebruiksvoorwerpen waar je veel gemak van kunt hebben. Het is dus verstandig om daarin goede keuzes te maken. Fauteuils en eetkamerstoelen zijn er in verschillende vormen en uiterlijken. Ga je voor leuningen, een hoge zit, ronde of hoekige vormen? Ook is er vaak keuze uit meerdere stof- en leerkwaliteiten. 

Bekijk producten

Kasten

Kasten zijn er in heel veel soorten en maten. Ook bij Kapenga in de regio Leeuwarden, Drachten of Sneek hebben we diverse kasten in de collectie.

Behalve dat je veel spulletjes kunt opruimen in de kasten, kun je de kast ook mooi aankleden. We hebben onder meer wandmeubels, dressoirs, vakkenkasten en boekenkasten om uit te kiezen. Ga je voor dichte kasten, of hou je ook van open vakken om je spulletjes mooi in uit te stallen? We hebben verschillende soorten kasten waarbij dat mogelijk is. 

Bekijk producten