relaxfauteuil

Letterlijk met de voeten omhoog? Dan zijn onze relaxfauteuils misschien wat voor jou. Advies nodig? Bij Haverkort Interieurs in de regio Steenwijksmoer, Coevorden of Hoogeveen helpen we je graag verder.

Relaxfauteuils van origineel design kun je kopen in de regio Steenwijksmoer, Coevorden of Hoogeveen

Maak je woondromen waar met een stijlvolle relaxfauteuil die een origineel uiterlijk aan je inrichting geeft. Met de stoelen van Haverkort Interieurs kun je eindeloos variëren. Wij zijn in de regio Steenwijksmoer, Coevorden of Hoogeveen specialist op het gebied van interieurs en helpen je graag verder.

relaxfauteuil

heerlijk comfort

Even helemaal niets anders dan ontspannen. In een van onze design relaxfauteuils is dat geen enkel probleem. Een relaxfauteuil heeft vaak verstelbare onderdelen, zoals rug en voetensteun. Elektrisch bedienbaar is ook mogelijk.

Bekijk liggend je favoriete programma of doe in ontspannen houding het leukste spelletje op je tablet. Een actievere zit om bijvoorbeeld een boek te lezen is ook mogelijk.

Haverkort Interieurs in de regio de regio Steenwijksmoer, Coevorden of Hoogeveen vertelt je graag meer over de mogelijkheden van een relaxfauteuil.

bekijk de collectie

ons collectieboek

In ons Topform collectieboek hebben wij een groot deel van onze collectie gepresenteerd. Laat je inspireren en klik op onderstaande button.

bekijk hier