Banken

Een bank om te loungen, een bank met een actieve zit, een mooie bank, bij Eijerkamp Veenendaal hebben we zeer comfortabele banken om uit te kiezen. Woon je in de buurt van de regio Veenendaal, Ede en Lunteren, dan ben je van harte welkom eens een bank bij ons uit te proberen. 


Je kunt kiezen voor verschillende soorten banken, zoals een hoekbank, loungebank, een tweezitsbank of een driezitter. Sommige banken zijn ook deels zelf samen te stellen. Kies de vorm en het comfort dat bij jou past. 

Bekijk producten

Tafels

Een tafel neemt een belangrijke plaats in in je huis. Je dineert eraan, borrelt met vrienden om de tafel, doet een spelletje met de kinderen erop. Maar je richt sommige tafels ook mooi in met herinneringen of planten. Tafels zijn een waardevolle aanvulling op je interieur, dus het is belangrijk goed over de keuze na te denken.

Of het nu gaat om een bijzettafel, eettafel, salontafel of sidetable, Eijerkamp Veenendaal heeft het in het assortiment. Kom gerust langs in de regio Veenendaal, Ede en Lunteren. Wij geven je graag advies bij jouw zoektocht naar de perfecte tafel. 

Bekijk producten

Modulaire banken

Een modulaire bank kan je helemaal zelf samenstellen. Het bestaat uit losse onderdelen en kent verschillende mogelijkheden in opstelling, bekleding en kleur. Je kunt dus net zo lang combineren tot jouw ideale bank. Je kunt thuis ook afwisselen van opstelling, zo heb je weer een hele ander interieur. Eijerkamp Veenendaal in de regio Veenendaal, Ede en Lunteren helpt je graag verder om jouw unieke bank te creëren.
Bekijk producten

Stoelen

De stoelen in onze collectie zijn heel divers. Je bent welkom bij Eijerkamp Veenendaal in de regio Veenendaal, Ede en Lunteren om door ons assortiment te snuffelen en vooral ook de stoelen uit te proberen.

Stoelen zijn gebruiksvoorwerpen waar je veel gemak van kunt hebben. Het is dus verstandig om daarin goede keuzes te maken. Fauteuils en eetkamerstoelen zijn er in verschillende vormen en uiterlijken. Ga je voor leuningen, een hoge zit, ronde of hoekige vormen? Ook is er vaak keuze uit meerdere stof- en leerkwaliteiten. 

Bekijk producten

Kasten

Kasten zijn er in heel veel soorten en maten. Ook bij Eijerkamp Veenendaal in de regio Veenendaal, Ede en Lunteren hebben we diverse kasten in de collectie.

Behalve dat je veel spulletjes kunt opruimen in de kasten, kun je de kast ook mooi aankleden. We hebben onder meer wandmeubels, dressoirs, vakkenkasten en boekenkasten om uit te kiezen. Ga je voor dichte kasten, of hou je ook van open vakken om je spulletjes mooi in uit te stallen? We hebben verschillende soorten kasten waarbij dat mogelijk is. 

Bekijk producten