Bank Made for You

keuze
Deze hoekbank heeft voor iedereen een eigen lievelingsplekje. Lekker onderuit met je telefoon of iPad of ontspannen televisie kijken. 

Showroommodel zoals afgebeeld 4299,- 
€ 4.299,00
Voeg toe aan wensenlijst Voeg toe om te vergelijken

De Made for you zitbank van Topform is een bank met heel veel mogelijkheden. Je kan zelf je ideale opstelling maken. Leverbaar in een zitbank  in diverse breedte maten maar ook leverbaar in hoekbank met talloze mogelijkheden en als losse fauteuil.  Leverbaar in de standaard zithoogte van 43 cm maar ben je langer dan adviseren wij je om een hogere zit te kiezen voor een beter zitcomfort
overzicht 1


overzicht 2
Meer informatie
EAN 9900037333182
Kenmerken
Kenmerken

Zoals afgebeeld elementen met hoge rug: bank met 1 arm, een hoekelement en element met vaste hocker.Made for you by Topform
Zitten is voor iedereen anders en dit was het uitgangspunt bij het ontwerpen van de Made for banken. Bepaal zelf hoe je droombank eruit ziet en welk comfort het beste bij je past. Omdat het maatwerk is, zijn er legio mogelijkheden ins afwerking, kleur en stof en leerkwaliteiten.

Kies in 5 stappen

1. Zitkomfort
Wordt het basic of boxspring comfort?
Ervaar het verschil en kijk welk comfort het beste bij je past.

2. Samenstelling en afmetingen
Made for you is een uitgebreid modulair zitsysteem, waardoor het mogelijk is om naast een grote of kleine bank een ruime en comfortabele zithoek samen te stellen of een longchair toe te voegen.

3. Zithoogte en rughoogte
Ontdek je favoriete hoogte.
- 2 zithoogtes met ca. 2 cm verschil
- Rugkussens in 2 hoogtes met ca. 6 cm verschil

4. Poten en armleuningen
Een brede of smalle arm, wel of niet met een opvallende poot. Creëer je eigen droombank.
- 6 poten
- 5 armleuningen

5. Stof of leer, kleur
Stofferen is een vak. De Made for you meubelen worden door vakmensen gestoffeerd en dat zie je terug in de kwaliteit van het stikwerk. Omdat het maatwerk is, zijn er legio mogelijkheden in kleur en uitvoering. Maak een keuze uit de mooie stof- en leerkwaliteiten.
Type product Banken
Merk Topform