Topform maakt!

Stoelen, banken, tafels, kasten; bij Topform maken we design voor jou. Krachtige ontwerpen die verrassen in details. Ontleend aan patronen en elementen uit de natuur. We maken meubels die zich voegen naar jouw interieur. Die tijdloos zijn; onze ontwerpers maken ontwerpen die generaties meegaan. Het zijn ontwerpen van hoge kwaliteit, we maken gebruik van duurzame materialen. Design en functie vallen perfect samen bij Topform.

bekijk de collectie
tafels
kasten
banken
stoelen
fauteuils
relaxfauteuils

Meer dan 60 jaar design

In 1960 lanceerden we ons meubelmerk. Sindsdien werken we samen met vooraanstaande ontwerpers die hetzelfde over vormgeving denken als wij. Die willen dat design ook comfort biedt. Topformontwerpen zijn tijdloos en passen daarom altijd bij de laatste trends. We maken meubelen die meebewegen. Met de tijd, met jou en jouw interieur.

bekijk onze collectie
De fauteuils

Designstoelen die comfort bieden

Design for living

Bij Topform vallen design en functie samen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen. Het ontwerp en de motieven zijn geïnspireerd op organische vormen en patronen uit de natuur.

Design for you

Jouw leven verandert. Elke fase heeft zijn eigen kleuren, vormen en beelden. Net als de huizen die je bewoont, de kamers die je inricht. Meubelen van Topform groeien met je mee.

Design for life

Meubelen van Topform groeien met je mee. Met een andere plek in de ruimte, gevoegd bij nieuwe stijlen. Soms drukken ze brutaal hun stempel. Maar altijd hebben ze de Topformsignatuur.

De tafels

Tafels om aan te leven

De banken

Banken om op bij te komen

De kasten

Kasten om je spullen in op te bergen

De stoelen

Design stoelen om aan tafel te schuiven.

Berden Meubelen

 • adres

  Promenade 12

  6411 JK Heerlen

  T 045-4000700

  E info@berden.nl

 • Openingstijden

  Maandag 12.30 - 18.00
  Dinsdag 10.00 - 18.00
  Woensdag 10.00 - 18.00
  Donderdag 10.00 - 20.00
  Vrijdag 10.00 - 18.00
  Zaterdag 10.00 - 17.00
  Zondag 12.00 - 17.00
  contact opnemen